24 februari 2012

Bestulen?


För ett år sedan inhandlade jag en klädställning på IKEA för en billig penning å hängde glatt upp mina kläder på udda trägalgar och tyckte att det var rysligt bra att få en överblick över vad jag hade... Under året som gått har sedan någon annan (läs sambon) successivt tagit över min fina klädförvaring. Prydligt och snyggt hänger där nu sambons (och bara sambons) kläder och mina kläder har åter förpassats till klädhögar som göms i korgar... Hmm kan det ha något att göra med att sambons ordning är bättre än min mån tro???

Fin helg till er! 


k r a m

20 februari 2012

Mysdag hos farmor







Efter nattvak kommer solsken eller hur var det nu. Har spenderat dagen hemma hos min svärmor med man där även Noas sportlovslediga kusiner och goa faster var på besök. Det bjöds på god mat, gottiga semlor & massor av mys. Bilder från svärmors smakfulla hem. 

Fortsatt härlig vecka till alla er som tittar in här hos mig!

k r a m

Nattvak


Har en liten kille som inte kommer till ro i natt så då blir det till att vara vaken och lugna så gott det går. Tur att det inte är varje natt... : ) 
Här hemma närmar det sig ett färdigt badrum. Ett lååångt projekt som vi inte har prioriterat så mycket men ack så underbart det ska bli att få krypa ner i badkaret när det är klart. En detalj som väntar på att få flytta in är fina tvålfatet i betong från Edblad & Co som inhandlades i somras.

Ha en fin måndag!

k r a m

14 februari 2012

Alla hjärtans dag


Kramar till er på alla hjärtans dag


10 februari 2012

Upplysning


Härliga helgen är här och efterlängtat familjemys har börjat, så skönt att ha sambon hemma på heltid två dagar. : )

Man kan nästan tro att jag jobbar för Clas Ohlson vilket jag absolut inte gör men det har blivit några fynd där på sistone. Fina sladdlampan kommer i alla fall därifrån till ett toppenpris på 99 kr. Den pryder en gardinstång i ett av våra fönster här hemma men det är omöjligt för mig att få till en bra bild på fönster med motljus...

Önskar er en toppenhelg!!!

k r a m

04 februari 2012

Nedräkning


Sitter i soffan och räknar ner de sista timmarna på 20-talet, tänk att lilla jag fyller 30 år... Vuxen på riktigt nu då eller... Har spenderat dagen med nära och kära och fortsätter fira i morgon på självaste födelsedagen. När man var liten låg man vaken i timmar och var alldeles pirrig inför sin födelsedag. Nu är jag vaken på grund av finaste lilla killen men lite pirr finns där allt. Åren går och jag tror bestämt att allt bara blir bättre och bättre. ; )

Bilder från matrummet som går i blått för tillfället.

k r a m 

från en än sålänge utomordentligt fräsch 29-åring